Свято "Сторінками "Кобзаря"

2017-03-16

/Files/images/shevchenko/KfevXz5ah08.jpg

Українці з гордістю промовляють велике імя - Тараса Григоровича Шевченка. До сьогоднішнього дня його твори називають пророчими, а поета- пророком.

З нагоди вшанування річниці з дня народження Великого Кобзаря дошкільнята навчального закладу «Сонечко» розширили свої знання про відомого у всьому світі українця. 16 березня, вихователем Керусенко Лесею Шайхуллівною, з участю вихованців всіх вікових груп була проведена літературно-музична розвага «Сторінками «Кобзаря».Свято було сповнене національного колориту, викликало у дітей емоційне піднесення. Адже вони не просто ознайомилися з літературними творами письменника, а й вчилися відчувати красу художніх та музичних творів свого народу./Files/images/shevchenko/_iDaaHvC_SE.jpg

Від молодшого до старшого дошкільного віку лунали вірші Т.Г.Шевченка про рідну Україну, її природу та красу. Особливі патріотичні відчуття викликало вбрання святкової зали та одяг дітей, які були на святі, адже від українських костюмів майоріло навкруги, як на квітковій галявині.

/Files/images/shevchenko/1QNSOu6tll4.jpg Маємо надію, що відчуття любові та поваги до звичаїв народу, людей які прославляли рідну землю, не зникнуть у наших вихованців ніколи.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.